Mekaniker Eller Gjør Det Selv – Lær Mer Her

Hvis du eier en bil, har du sannsynligvis hatt behov for en reparasjon på et tidspunkt. Å finne riktig verksted eller mekaniker kan være et mareritt. De er notorisk uærlige og overlader deg ofte for sitt arbeid. Heldigvis har følgende artikkel noen gode tips med hensyn til å finne et flott bilverksted.

Sørg for at du får kvalitetsdeler for å fikse bilen. Du kan vanligvis få bedre priser hvis du får brukte deler fra en søppelplass, men det er ingen måte å vite hvor lenge disse delene vil vare. Ikke nøl med å bruke mer på helt nye deler som kommer med en garanti.

Ikke anta at du har blitt dratt av mekanikeren din på grunn av den høye prisen på regningen din. Noen deler er svært dyre å erstatte, inkludert motorer, overføringssystemer eller dashborddatamaskiner. Du bør spørre mekanikeren din om kostnadene for delene han måtte sette i bilen din.

Kontakt ditt lokale Better Business Bureau hvis du trenger mer informasjon om en mekaniker eller en garasje. Hvis noen klager har blitt innlevert mot dem, vil Better Business Bureau fortelle deg. Spør venner og familie om de forskjellige mekanikerne de har jobbet med tidligere for å få noen anbefalinger.

Hvis du utfører dine egne reparasjoner under en bil og har den hevet i luften, må du sørge for at løfteanordningen du bruker, er sikker. Løft aldri en bil som ikke er på jevnt underlag eller på et fast underlag. Bruk alltid jackstands i riktig posisjon og aldri bare stole på en jack for å holde en bil hevet av bakken.

Følg bilens tune up timeplan. Hver bil er forskjellig, og det betyr at hver har forskjellige behov. En tune up tidsplan for en vil ikke være den samme for en annen. Se på bilhåndboken for detaljer om en riktig oppstillingsplan for modellen din. Ellers kan du ha flere problemer i fremtiden.

Ikke bli sugd inn i lokke av ettermarkedet deler for nye biler. Du vil at babyen skal løpe så godt som mulig så lenge som mulig, og det betyr å bruke ekstra for å få deler som samsvarer med de som allerede er i bilen din. Prøver du å få den clunkeren til å løpe bare noen få kilometer til? Spar penger og ta ettermarkedet versjoner.

Det er raskt og enkelt å bytte bilbatteri. Det innebærer vanligvis å løsne et klips på toppen av batteriet og bruke en skiftenøkkel til å løsne og fjerne kontaktene. (Naturligvis bør du gjøre dette med motoren av!) Pensle kontaktene rene med en trådbørste. Løft ut det gamle batteriet og sett det nye batteriet på plass. Fest kontaktene godt og fest låsen på igjen. Du burde være god til å gå!

Etter å ha lest artikkelen ovenfor, bør du nå ha en bedre forståelse av hvordan du finner et anerkjent verksted. Det kan være en tøff oppgave å gjøre, spesielt med så mange skyggefulle rundt. Men hvis du bare husker hva du har lært her, vil bilen din være i toppform på ikke tid.